Останній дзвоник — традиційне свято школярів, які закінчують навчання. Останній дзвінок підводить риску, ставить крапку у навчальному марафоні з усіма його уроками, контрольними роботами та домашніми завданнями.
Пролунав «останній дзвоник» і у Бабинецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів. На свято завітали шановані гості: Єрко Георгій Миколайович – голова Бородянської районної ради, Купраш Андрій Олександрович – селищний голова, Шома Олександр Васильович – голова піклувальної ради школи, отець Богдан – настоятель храму Косьми та Даміана.
Для кожного з нас цей день має своє значення. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.
Всім школярам бажаємо гарного відпочинку та яскравих вражень, учителям – творчого завзяття, а випускникам – впевненості у власних силах та наполегливості у досягненні мети!
Адміністрація
image (1)  image (2)  image (3)  image (4)  image (5)  image (6)  image (7)  image (8)  image (9)  image (10)  image (11)  image (12)  image (13)  image