В ході проведення Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності класними керівниками 1-11-х класів було оновлено класні куточки «Безпека дитини», проведено  виховні години з протипожежної безпеки та цивільного захисту, правил поводження з незнайомими й вибухонебезпечними предметами, безпечного поводження на водних об’єктах, безпеки дорожнього руху, правил евакуації з приміщень у надзвичайних ситуаціях. Також на виховних годинах діти створили колажі «Правила поведінки учнів у школі».

Педагогом-організатором Шомою А.А. організовано виховні години учнів початкової та середньої школи з працівником служби охорони праці ПАТ А.Е.С. «Київобленерго» на тему «Електробезпека дітям»; конкурси малюнків на протипожежну тематику.

Вчителем основ безпеки життєдіяльності Аксьоновою  Н.Ю. проведено вікторину на тему «Небезпека у нашому домі». Бібліотекарем   Самусенко А.В. оформлено інформаційно-тематичну поличку у  бібліотеці та організовано перегляд навчальних відеофільмів з безпеки життєдіяльності.

Вчителем фізкультури Костецьким П.Д. проведено спортивні змагання серед учнів 1-4 та 5-8 класів під девізом «Рух – це здоров’я, рух – це життя!».

Медичною сестрою Лещенко Т.В. проведено лекцію «Перша елементарна допомога при опіках».

Завгосп школи Кубицький В.М. провів перевірку евакуаційних виходів, коридорів, тамбурів, східців, обстежив територію навчального закладу і прилеглі території з метою виявлення об’єктів, які становлять потенційну небезпеку, провів додаткові інструктажі щодо пожежної безпеки з працівниками навчального закладу. Також було перевірено плани евакуації. Для вчителів був проведений додатковий інструктаж з правил евакуації з навчального закладу у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

24 жовтня для учнів та працівників школи була проведена евакуація-навчання.

image (1) image (2) image (3) image (4) image (5) image