Навчальний рік в Бабинецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів розпочався з традиційної святкової лінійки. Школярі та вчителі радо приймали в шкільну родину першокласників на чолі з класними керівниками Булатицькою Ольгою Олександрівною та Ярмолою Надією Василівною.

Зі словами привітання перед початком навчального року та вручення похвальних листів для відмінників виступила виконуюча обов’язки директора школи Боярчук Олена Анатоліївна. До поздоровлень приєдналися гості свята: депутат Київської обласної ради Борисенко Денис, який подарував у спортивну залу школи спортивні мати та м’ячі; селищний голова Купраш Андрій Олександрович;  голова піклувальної ради Шома Олександр Васильович, вручив відмінникам грошові нагороди та подарунки працівникам школи; настоятель храму Косьми та Доміана отець Богдан.

Святкова лінійка була наповнена танцювальними та вокальними номерами від талановитих учнів школи, які порадували всіх присутніх своїм запалом та драйвом.

Після урочистостей у всіх класах школи відбувся перший урок присвячений 25-тій річниці незалежності України.

bfCClC4R1eEo4MBg5AlOPYwJDrKhdyJkQvxUEiTydNO8tU44bZopfvs (1)TDWFM7maf2ESkn9oqeUKm0KBCTdAXVlsgM3nS2hDkx4IMkoumm4xFccO3uQsAoqYa4OLEnjquV4IYQLrWs1IgJCoqT03o1PfGlQJoa03rGmD1UCXssrOvF2LQ8eXPZW4Sj0A6VxgCbqegVo6_p6SASjBSA5cBzVvgRJjM_LYrCogREJ0ZdBR1INTMko